Cine

MISS DALÍ

Director:
Ventura Pons
Emisión:
6-4-2018
Personaje:
DALÍ PADRE
Estreno:

Estreno: 6-4-2018

Sobre el espectáculo

Producción:
Els Films de la Rambla S.A. - Productor associat: Thomas Spieker
Intérpretes:

Siân Phillips, Claire Bloom, Josep Maria Pou, Joan Carreras, Eulalia Ballart, José Carmona, Vicky Peña, Sergi Vallés, Mercé Pons, Minnie Marx, Rachel Lascar, Marta Angelat, Carme Sans, Karme Málaga, José Sospedra, Artur Trías, Marta Carbonell, Ernest Serrahima i Joan Pera.

Varios:

SINOPSI

Anna Maria Dalí és quatre anys més jove que el seu germà Salvador i s'adoren. Ben aviat gaudeixen del gran ambient progressista de l'Espanya republicana, confraternitzant amb grans creadors, García Lorca, Buñuel.... Una arcàdia feliç que es trenca amb l'esclat de les guerres europees, l'arribada de la sempre misteriosa Gala i amb l'impressionant èxit mundial de Salvador, un dels més grans pintors del s. XX.

La bellesa fascinadora de Cadaqués, un dels pobles més bonics del Mediterrani, fa única aquesta tragèdia contemporània. Dues personalitats genuïnes que malgrat l'amor que es tenen tota la vida, deixen de tractar-se durant quaranta anys. Els Dalí queden marcats, com en un drama grec, pels seus caràcters, pels seus amors, pels seus esperits lliures, per les seves traïcions, per ser fills de qui eren i per haver viscut intensament els anys més convulsos i apassionants d'un segle, curull de guerres, dictadures i de canvis culturals, socials, polítics i artístics.

Una història quasi irreal d'amor, però també de rancúnies, mesquineses, ambicions i del poder que a la fi acaba trossejant la naturalesa d'unes relacions fraternals, explicada per un testimoni excepcional, la pacient Anna Maria, Miss Dalí.

-----------------------


Galería fotográfica