Actualitat

Ara

EL PADRE surt de gira per Espanya i fa estada de dos mesos a Madrid

EL PADRE, de Florian Zeller, comença gira per Espanya. Des dels primers dies de Gener fins a finals de juny l'espectacle es podrà veure a Bilbao, Elx, Vitòria-Gasteiz, Logroño, Pamplona, Valladolid, San Sebastián de los Reyes, Santiago de Compostela, A Coruña, Málaga, Elda, Getafe, Las Palmas, Pozuelo de Alarcón, Alicante, Santa Cruz de Tenerife, Zaragoza i San Sebastián.

Dins d'aquest període de temps, la funció será també al TEATRO BELLAS ARTES de MADRID des del 6 de març fins al 28 d'abril.

28-12-2023

Pou nominat en els Premis del Cercle d'Escriptors Cinematogràfics (Actor secundari per "Cerrar los ojos" de Víctor Erice)

Els Premis del Cercle d'Escriptors Cinematogràfics, que van començar a lliurar-se en 1946, són els més veterans de la crítica de cinema a Espanya. El pròxim 5 de febrer se celebrarà la seva 79a edició amb la gala dels Premis CEC 2023 en la qual "Cerrar los ojos", la pel·lícula dirigida per Víctor Erice, part com a favorita gràcies a les seves 12 nominacions.

Josep Maria Pou ha estat nominat en la categoria d'Actor Secundari per la seva interpretació del personatge Triste Le Roi en l'esmentada pel·lícula de Erice. En aquesta mateixa categoria i per la mateixa pel·lícula han estat nominats també José Coronado i Mario Pardo. Al costat d'ells, Pedro Casablanc per "Saben aquell".

01-12-2023

Acaba el rodatge de PARENOSTRE, de Manel Huerga

PARENOSTRE és una producció cinematogràfica de Last Minute (AIE), Minoria Absoluta i Lastor Media, dirigida per Manel Huerga i protagonitzada per Josep M. Pou (Jordi Pujol) i Carme Sansa (Marta Ferrusola), amb guió de Toni Soler, amb un ampli repartiment d'actors: Pere Arquillué, David Selvas, Xavier FRicart, Eduard Lloveras, Lluís Soler, Silvia Abril, Alberto San Juan, Antonio Dechent, etc. 

PARENOSTRE explica com Jordi Pujol i tota la seva família gestionen la situació quan salta la notícia sobre els diners no declarats en comptes corrents andorrans. El rodatge s'ha fet íntegrament a Barcelona, a les instal·lacions del Grup Mediapro.