Actualitat

Ara

EL PARE (The Father) de gira per Catalunya. Acabada la seva temporada triomfal al Teatre Romea de Barcelona, "El Pare" surt de gira per Catalunya (amb alguna extensió a la Comunitat Valenciana i les Illes Balears).

Des dels primers dies de març fins a mitjans de juny de 2023 la funció es podrá veure a Montcada i Reixach (Teatre Municipal, 3 març), Manresa (Teatre Kursaal, 4 i 5 març), Mataró (Teatre Monumental, 10 març), Tortosa (Teatre Auditori Felip Pedrell, 11 març), Valls (Centre Cultural Municipal, 18 març), Balaguer (Teatre Municipal, 19 març), Vic (Teatre L'Atlántida, 25 març), Sant Gregori (Espai La Pineda, 26 març), Sant Cugat (Teatre-Auditori, 31 març), Tarragona (Teatre Tarragona, 2 abril), Terrassa (Teatre Principal, 15 abril), Igualada (Teatre de l'Ateneu, 16 abril), Llinars (Teatre Auditori, 22 abril), Viladecans (Atrium, 23 abril), Reus (Teatre Fortuny, 25 abril), Roses (Teatre Municipal, 29 abril), Girona (Teatre Municipal, 5 maig), El Prat (L'Artesà, 7 maig), Sant Joan Despí (Teatre Mercé Rodoreda, 19 maig), Ontinyent (Teatre Echegaray, 27 maig), Castelló (Teatre Principal, 28 maig), Palma de Mallorca (Teatre Principal, 2 juny), Manacor (Teatre Auditori, 3 juny).

Espectacle en català . 1h. 30 min.

13-12-2022

Pou roda amb Víctor Erice

Víctor Erice, que es prodiga poc darrere de la càmera, però que sempre que ho fa signa una obra mestra, ha acabat el rodatge de la seva nova pel·lícula CERRAR LOS OJOS, que suposa el seu retorn a la direcció d'un llargmetratge després d'El sol del membrillo el 1992. La pel·lícula, que es preveu que arribarà als cinemes en 2023, compta amb un guió del mateix Erice i de Michel Gaztambide i amb un repartiment format per Manolo Solo, José Coronado, Ana Torrent, María León, Petra Martínez, Soledad Villamil, Mario Pardo, Elena Miquel i José María Pou, entre d'altres.

CERRAR LOS OJOS narra la història d'un cèlebre actor espanyol, Julio Arenas, que desapareix durant el rodatge d'una pel·lícula. Encara que mai s'arriba a trobar el seu cadàver, la policia conclou que ha sofert un accident a la vora de la mar.

La ficció pivota sobre la identitat i la memòria, assumptes que el director ja ha abordat en la seva parca però brillant filmografia.

07-11-2022

Josep Maria Pou, Premi ATLÁNTIDA del Gremi d'Editors de Catalunya

Josep Maria Pou rebrà el proper 21 de novembre, en el marc de la 37a Nit de l'Edició, el Premi Atlàntida, un reconeixement que des de 1986 el Gremi d'Editors de Catalunya lliura anualment a una persona o entitat que s'ha distingit per la defensa i promoció de la cultura en general, de la defensa de la propietat intel·lectual i/o del foment de la lectura. El premi és atorgat per un jurat integrat per editors i periodistes.

Des de la primera convocatòria, l'any 1986, el Premi Atlàntida ha recaigut en personalitats de gran rellevància com Václav Havel, Jacques Santer, Viviane Reding, Javier Solana, Jordi Savall, Joan Manuel Serrat, Jaume Plensa, Isabel Coixet, Jordi Herralde, Lluís Pascual, Carme Riera, les tres llibreries més antigues de Catalunya, i la companyia de teatre Tricicle, entre d'altres.