Ràdio

LA CALLE 42

Cadena:
RNE

Sobre l'espectacle

Intèrprets:

José María Pou y Concha Barral

Diversos:

L'experiència a "LA CALLE 42" ha estat una de les millors de la meva vida. La feina, setmana a setmana, al costat de la Concha, preparant i fent el programa, el contacte amb els oients, la repercussió, la lectura de centenars -milers!- de cartes de nous oients que descobrien amb nosaltres el teatre musical, ha estat gratificant, emotiu i molt satisfactori.

"LA CALLE 42" s'ha emès per Radio 1 de Radio Nacional de España des del 5 de juliol de 1985 fins al 6 de setembre de 1999. Han estat 809 programes amb el millor teatre musical: la seva gènesi, la història, els grans títols, autors i intèrprets, les últimes estrenes, els projectes més immediats, l'actualitat. I ha estat, sobretot, el regal de poder assistir des d'una posició privilegiada -i amb la sospita d'haver-hi contribuït- al creixement i al desenvolupament de la comèdia musical a Espanya, des dels seus tímids i esporàdics balbuceigs fins a la seva continuada presència a les cartelleres d'avui.

Malauradament, al setembre de 1999, l'equip directiu de RNE va decidir assignar "LA CALLE 42" a un horari de matinada que no ens semblava adequat al perfil dels oients assidus, i la Concha i jo vam decidir renunciar al programa abans que buidar-lo d'utilitat i contingut.

Però mantinc l'esperança d'aparèixer de nou, en qualsevol moment, en qualsevol altra freqüència del dial, amb un programa de continguts i característiques similars.


Galeria fotogràfica