Cinema

OH, QUINA JOIA!

Director:
Ventura Pons
Gènere:
Comedia
Personatge:
RAMON
Estrena:

2016

Sobre l'espectacle

Producció:
Els Films de la Rambla S.A.
Intèrprets:

Teresa Gimpera, Ricard Farré, Josep Maria Pou, Pedro Ruiz, Montserrat Carulla, Joan Pera, Amparo Moreno, Alex Casanovas, Rosa Vila, Rosa Renom, Marieta Sánchez, Minnie Marx, Eric Goode, Francis McGill Perkins, Rosa Maria Sardà

Diversos:

Sinopsis (Els films de la Rambla)

En Berenguer és de Valls i des de petit té una gran passió: ser actor. Lluita amb totes les seves forces, però l'època que vivim no li posa res fàcil als joves.
 
A casa, el seu avi, un patriarca autoritari, passat de rosca, està en contra de la seva "passió equivocada": només gaudeix portant mulates joves que el facin sentir un home com déu mana. I els pares fent la gara-gara.
 
A Barcelona, ha trobat una ciutat amb un gran ventall de coses a fer i on somiar en allò que desitja. Com l'Ovidi, company de promoció del teatre, plegats se les empesquen engegant aventures sense un ral fent de tot i més per trobar el seu lloc en l'escena, però la cosa no acaba de rutllar.
 
Una casualitat descobreix una notícia que el sacsejarà. En Berenguer es troba amb un bitllet per viatjar a Los Angeles, on en sis dies i cinc nits buscarà un secret enterrat durant molts anys.
 
Potser una persona l'espera fa dècades a l'altre banda de l'oceà. Ann Joy, una actriu apareguda per brillar encara més agafada de la seva mà.
 
El viatge a Califòrnia canviarà el seu destí, la seva manera d'entendre el món i la terra que l'ha vist néixer i qui sap, la seva vida? Serà un viatge emocional curt i potent ple de somriures i, qui sap, si d'alguna llàgrima.

Veure trailer (CAT)


Galeria fotogràfica