Cinema

REINA ZANAHORIA

Director:
Gonzalo Suárez
Gènere:
Comedia
Personatge:
FERNANDO
Estrena:

02.02.1978

35mm. Color.Panorámico.

Duración: 91 minutos.

Espectadores: 264.974

Reucaudación: 172.952,66 Ptas.

Sobre l'espectacle

Producció:
LABARONE FILMS (Productor ejecutivo:Ricardo Bonilla; Guión: Gonzalo Suárez y Mónica Pastrana; Fotografía: Carlos Suárez; Editor: Antonio Gimeno; Música: Luis de Pablo; Dirección de Arte: Alberto Corazón)
Intèrprets:

José Sacristán, Marilina Ross, Fernando Fernán Gómez, Diana Polakov, Fernando Hilbeck, Martín Adejamián, José María Pou, Concha Gómez Conde, Rafael Díaz, Mario Álex, Helena Fernán Gómez, Miguel Ayones.

Diversos:

El director d'una campanya publicitària té una nova idea: vol que una milionària americana, que ha fet fortuna venent pastanagues, inverteixi a Espanya i enalteixi les excel·lències del producte. Per a convèncer-la li presenta a un pobre home que reuneix les característiques físiques dels seus quatre ex marits. Aquest aconseguirà que la 'reina de les pastanagues' perdi la seva frigidesa i tingui el seu primer orgasme.
 

Personal pel·lícula de Gonzalo Suárez realitzada amb molt pocs diners. Es tracta d'una eixelebrada història d'humor absurd i surrealista, amb acudits de to eròtic, que amaga, a més, una sàtira política. Una història que va agradar bastant a la crítica, però que va tenir mala sort a la taquilla. I és que la seva estrena va coincidir amb la incorporació en cartellera de tots els films estrangers que havien estat prohibits durant el franquisme. Això va fer que Suárez es prengués cinc anys sabàtics i que, quan tornés al cel·luloide, ho fes amb un aire més literari.